WPD-maatregel tegen corona

NES – Wagenborg Passagiersdiensten wordt, net als alle andere vervoerders, door de GGD Fryslân, de overheid en het RIVM op de hoogte gehouden van de actuele situatie rondom het coronavirus. 

Maatregelen 

Op dit moment adviseert het RIVM om de standaardmaatregelen op te volgen die gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen geven. Dit betekent: 

  • was je handen regelmatig; 
  • hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes; 
  • vermijd het schudden van handen. 

Het RIVM geeft hierbij aan het reizen niet te verbieden, maar wijst op de eigen verantwoordelijkheid van reizigers en adviseert de maatregelen in acht te nemen. 

Vragen over het coronavirus 

Heb je vragen over het coronavirus of de ziekte die je ervan krijgt, COVID-19, kijk dan op de speciale website van Rijksoverheid (https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19), of bel met het publieksinformatienummer 0800 1351.

Bron: WPD

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *