WPD in nieuwe kleren

NES – Medewerkers van Wagenborg Passagiersdiensten (WPD) worden in het nieuw gestoken. Donderdag 15 maart presenteert WPD de nieuwe bedrijfskleding en een nieuw casual kledingmerk ‘1898’ met marine heritage, beide ontworpen door Monique Collignon. De lancering van beide collecties vindt plaats op de veerboot Oerd, die speciaal voor deze gelegenheid is omgebouwd tot varende catwalk.

"De unieke samenwerking tussen WPD en Monique Collignon is tot stand gekomen vanuit de ambitie om dienstverlening, aan boord en in de terminals, naar de reizigers te onderstrepen en de medewerkers unieke bedrijfskleding te verschaffen.

Wagenborg Passagiersdiensten zet groot in op synergie van toerisme, cultuur, natuur en commerciële dienstverlening, met initiatieven als Wagenborg Plaza in Holwerd en Lauwersoog, een vertrekhal met winkels en expositieruimte waar de reizigers al direct hun vakantie starten met kwalitatief hoogwaardig aanbod en beleving,” laat directeur Ger van Langen weten.

iPhone app Ameland ActueelMonique Collignon ontwerpt ruim 14 jaar haute couture. In december 2011 ontwikkelde ze de collectie MC Couture Light vanuit de visie dat design voor iedere vrouw bereikbaar te maken is.

Voor Collignon was het een bijzondere opdracht die past bij haar voorliefde voor de Waddeneilanden. Het stoere en ruige karakter van de eilanden samen met de maritieme invloeden van de rederij vormden inspiratie voor zowel de bedrijfskleding als ook het merk '1898'.

De show wordt mede vorm gegeven door Jan Jansen Shoes en Atelier Helsloot.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *