Woonruimte voor langere tijd gevraagd

HOLLUM – Wie heeft er woonruimte te huur of kent iemand die woonruimte wil verhuren. Er is iemand die huurwoonruimte op Ameland zoekt voor de wat langere termijn. Ze heeft een baan in Nes en zoekt daarom bij voorkeur een woning in Nes of Buren, als is Ballum of Hollum niet helemaal 'out of the question.'

Op Vraag & Aanbod Ameland vinden vraag en aanbod elkaar in overzichtelijk rubrieken. Het aanmaken van een advertentie is een fluitje van een cent en het kost particulieren en verenigingen helemaal niets. Voor advertenties met een commerciële inhoud vragen we een kleine vergoeding (10 euro voor 90 dagen). Voor een paar euro staat uw artikel drie maanden in de etalage.

U vindt Vraag & Aanbod Ameland in het hoofdmenu op de Thuus pagina.

Wie iets aan te bieden heeft kan hier een advertentie plaatsen. Maak eerst even een account aan of log in met een bestaand account.

 Bekijk hier de oproep.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *