Wisselvallig Paasweekeinde

WAGENINGEN – Ondanks dat Pasen dit jaar vroeg valt, is het niet koud maar is het wel wisselvallig. MeteoGroup verwacht op beide Paasdagen regen, maar ook wat zon en temperaturen rond 11 of 12 graden. Paaszaterdag lijkt de beste dag te worden. Hoewel er vrij veel bewolking is, blijft het tot de avond droog en wordt het een zuidelijke wind lenteachtig zacht, 15 graden. 

Het wisselvallige weer start op Goede Vrijdag met in de nacht en ochtend flink wat regen. 's Middags wordt het vanuit het westen droog en komt de zon te voorschijn. Het wordt dan 10 graden. Zaterdag wordt met een aantrekkende naar zuid draaiende wind zachte lucht aangevoerd en wordt het 5 graden warmer. Waarschijnlijk blijft het tot de avond droog, maar is er wel vrij veel bewolking aanwezig. In de nacht naar Paaszondag gaat het regenen. Tijdens het paaseieren zoeken op zondagochtend regent het. 's Middags wordt het vanuit het westen droog en breekt de zon door. Het wordt 11 graden. De tweede Paasdag verloopt winderig. De dag start waarschijnlijk droog met een beetje zon. In de loop van de dag gaat het vanuit het zuidwesten weer regenen. Omdat het 's nachts bewolkt is, gaat het niet vriezen. Maandag overdag wordt het 12 graden.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *