Waddenfonds investeert in verbetering lokale leefbaarheid

LEEUWARDEN – Het Waddenfonds investeert in 2016 in totaal € 500.000,– euro in lokale innovaties in het Waddengebied. Projecten die in aanmerking komen voor een bijdrage uit het Waddenfonds, moeten een bijdrage leveren aan de vitaliteit van een lokale gemeenschap. 

De openstelling voor het Budget Lokale Innovaties loopt van 20 april tot en met 15 september. In die periode kunnen subsidieaanvragen bij het Waddenfonds worden ingediend. De aanvragen worden behandeld op volgorde van ontvangst. 

Plannen die de leefbaarheid en werkgelegenheid bevorderen, de omgeving verfraaien en de kwaliteiten van het Waddengebied versterken maken kans op een bijdrage uit het Waddenfonds. 

Er kunnen subsidiebedragen van € 5.000,- tot maximaal € 100.000,- uit het Budget Lokale Innovaties worden toegekend. 

Meer informatie over het indienen van een subsidieaanvraag voor het Budget Lokale Innovaties is te vinden op www.waddenfonds.nl

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *