Wisselingen bij SC Cambuur

LEEUWARDEN – Leon Hese (31) vertrekt aan het eind van het seizoen bij SC Cambuur. De verdediger stond drie jaren onder contract in Leeuwarden.

In 2009 kwam Leon Hese over van De Graafschap en speelde tot op heden 78 wedstrijden voor Cambuur en scoorde hierin 6 goals. Hese: “Ik heb mooie jaren gehad bij Cambuur. De afstand tussen mijn woonplaats en Leeuwarden is alleen erg groot en ik wil het graag wat dichterbij huis zoeken. Ik ben bijna weer fit en ik ga er alles aan doen zo goed mogelijk af te sluiten bij Cambuur. “

Oguzhan Turk heeft Cambuur medegedeeld dat hij vooralsnog geen beslissing neemt over zijn toekomst. Turk wil graag een stap hogerop maken en zal hiervoor de tijd nemen.

De op dit moment in RVO Groningen/Cambuur A1 spelende Mark Diemers zal vanaf het nieuwe seizoen gaan aansluiten InfoNubij de 1e selectie van SC Cambuur. Diemers tekende een jaar geleden een contract voor 3 jaar met SC Cambuur.

Bron: SC Cambuur

>>> lees hier Het FC Groningen avontuur van Ameland

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *