Wie verdient in 2020 een lintje?

BALLUM – Ieder jaar op 26 april, tijden de Algemene Gelegenheid, regent het lintjes in Nederland. Ook onder inwoners van Ameland bevinden zich mensen die zich jarenlang zonder eigenbelang en in alle bescheidenheid hebben ingezet voor de samenleving en daardoor in aanmerking kunnen komen voor een lintje. Deze mensen kunnen worden voorgedragen door iemand in hun omgeving.

Wie een inwoner van de gemeente Ameland met bijzondere verdiensten voor de samenleving kent kan deze persoon voordragen voor een Koninklijke Onderscheiding. Daarvor is een formulier in te vulen op de website www.lintjes.nl. Het volledig ingevulde formulier en alle benodigde bijlagen kunt u tot en met 5 juli 2019 voor de lintjesregen op 26 april 2020 inleveren bij Ammie Kooiker in het gemeentehuis in Ballum of per mail naar akooiker@ameland.nl. Het is belangrijk dat u alle gegevens volledig invult en alle benodigde informatie bijvoegt. Op de envelop vermeldt u duidelijk ‘Vertrouwelijk, niet openen’.

Na ontvangst van uw aanvraag zet de behandelaar een traject in werking om meer informatie bij verschillende instanties te verkrijgen over de betreffende persoon, waarna de aanvraag volgens de daarvoor bestaande richtlijnen wordt beoordeeld. Een aanvraag moet geheim blijven tot het moment van uitreiking. Het is daarom van belang dat alleen de aanvrager en de behandelaar van de aanvraag ervan op de hoogte zijn.

Wilt u weten of de verdiensten bijzonder genoeg zijn voor een Koninklijke Onderscheiding? Neem dan contact op met Ammie Kooiker via telefoonnummer (0519) 555 555 of akooiker@ameland.nl. 

tik Lintje in bij ZOEKEN om te lezen wie er eerder een lintje kregen

lees hier meer over de Koning, Koningin en Koninklijke onderscheidingen

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *