Wie kan morgen wel naar school? 

BALLUM – Veiligheidsregio Fryslân informeert alle inwoners van Friesland over de maatregelen om de scholen te sluiten met het volgende persbericht:

Het kabinet heeft besloten dat met ingang van maandag 16 maart 2020 alle scholen en de kinderopvang dicht gaan. Kinderen van ouders die werken in een cruciale beroepsgroep of in een vitaal proces, kunnen wel naar school of de kinderopvang.

Werkt u in zo’n beroepsgroep of sector? Dan kan uw kind dus maandagochtend 16 maart op de gebruikelijke tijd naar de eigen school of kinderopvang. Dit geldt in ieder geval tot 6 april 2020 voor alle kinderen in het basisonderwijs en de kinderopvang.

In de loop van maandag maken de scholen, in overleg met de Friese gemeenten, afspraken over eventuele aanpassingen. Hierover wordt u geïnformeerd door de school of de kinderopvang van uw kind. Heeft u hierover vragen? Dan kunt u contact opnemen met de gemeente.

Wat is een cruciale beroepsgroep of de vitale sector? Lees het hier.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *