Werkgeversdag KNRM-station Ameland

BALLUM – KNRM-station Ameland hield zondag 16 augustus Werkgeversdag. Iedere werkgever van elk bemanningslid van de Anna Margaretha en de Maria Hofker was uitgenodigd voor een tochtje met de reddingboot.

Alle werkgevers en familieleden gingen aan boord van de Anna Margaretha en deze voer richting het Zuid West strand van Ameland. De Maria Hofker werd daar gelanceerd, precies op het moment dat de andere reddingboot aankwam. De genodigden konden de lancering vanaf de waterkant zien. Daarna werden er twee rondes gevaren met de Maria Hofker. Vervolgens gingen de beide reddingboten naar de robbenbank om de zeehonden eens van dichtbij te bekijken. 

Het was een “Dank je wel” van KNRM-station Ameland aan het adres van de werkgevers die regelmatig op onverwachte momenten hun medewerkers moeten missen vanwege een KNRM-oproep.

© Persbureau Ameland 2009,  op dit artikel rust copyright.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *