Werelderfgoedbord op pier

NES – De Waddenzee is sinds 2009 werelderfgoed. Een unieke status waarmee de wereld aangeeft dat het een onvervangbaar en uniek gebied is dat deze status mede verdiend, omdat we er met z’n allen zo goed op passen. Om meer bekendheid te geven aan de status zijn overal in het waddengebied borden geplaatst om de bewoners en de gasten te wijzen op de unieke status. Op Ameland staat dit bord sinds kort nabij de veerdam. Naast de borden zijn er ook Werelderfgoed-zuilen geplaatst. Op Ameland staat deze zuil bij Natuurcentrum Ameland in Nes met informatie over het werelderfgoed.

Sjon de Haan nodigt ondernemers op Ameland van harte uit om ook iets te doen met het werelderfgoed. Meer weten? Neem dan eens contact op met Sjon de Haan via s.dehaan@waddenzee.nl over de mogelijkheden.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *