Wegwijzer van Ameland

HOLLUM – Het nieuwe jaar krijgt van Persbureau Ameland een nieuw motto: Zet hem op Mobiel.

De nieuwsvoorziening verschuift van papier naar internet naar mobiel. Voor de diverse soorten mobiele telefoons is een keur aan apps beschikbaar waarmee je het nieuws mee kan nemen in je binnenzak. Ameland kent sinds augustus 2010 de app Ameland Actueel en de mobiele website ameland-actueel.nl.  Persbureau Ameland, pionier op dit gebied op Ameland, maakte een technisch en inhoudelijk hoogstaande mobiele nieuwsvoorziening met niet alleen nieuws en de agenda van Ameland maar ook presentaties van nuttige en interessante locaties.

Zittend in een cafeetje, nippend aan een heerlijke warme chocolademelk kun je op de mobiel kijken welke winkel in de buurt heeft wat je zoekt, welk vakantiehuisje je voor volgend jaar wilt boeken en waar een pinautomaat te vinden is.

Bovendien staan de rubriekadvertenties van Vraag & Aanbod Ameland op de mobiele website. Leuk om eens te sneupen wat er op Ameland wordt gevraagd en aangeboden.

De app Ameland Actueel en de mobiele website ameland-actueel.nl zijn gratis  op te halen.

Het motto voor 2011 "Zet hem op Mobiel" is een oproep aan alle ondernemers om hun bedrijf of vakantieaccommodatie te presenteren op de app en mobiele website. De ontwikkeling hou je toch niet tegen, dan kun je maar beter van de partij zijn.

Het instaptarief is maar twee tientjes per jaar.

>>> kijk hier voor meer informatie of neem contact op met Jeanet de Jong van Ameland Actueel en Persbureau Ameland

>>> volg de Wegwijzer van Ameland op twitter. Wegwijzer Ameland– Duizend bezoekers per dag en soms meer, veel meer dan dat – adverteer op de website van Persbureau Ameland en word gezien door mensen die van Ameland houden –

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *