Spa op Ameland geopend

Geplaatst op: 30 december 2010 - Categorie: Alles & Algemeen

SpAmelandFamilie Oenema van SpAmelandBurgemeester Albert de Hoop opent SpAmeland

HOLLUM – Op Vakantiepark Boomhiemke opende burgemeester Albert de Hoop van Ameland vandaag de SpAmeland, het meest luxe sauna- en beauty resort van de wadden.
Vanaf begin oktober was het zwembad en de sauna gesloten om plaats te maken voor een rigoureuze verbouwing.
Familie Oenema, met vader en moeder Jan en Elly, zoon Klaas Tjibbe, dochters Ilse en Nynke en schoonkinderen, bestiert naast het vakantiepark en restaurant de Duvelshoek, de parkwinkel en snackbar nu ook het wellness center SpAmeland.
SpAmeland biedt sauna en zonnebank, gezichts- en lichaamsbehandelingen, dag- en meerdaagse arrangementen en een keur aan producten. Elly Oenema: “Een plek om de gast te vertroetelen.”

Burgemeester De Hoop benadrukte in zijn openingswoord dat Ameland voorzieningen als deze nodig heeft om het seizoen te verbreden en het aantal van 600.000 gasten per jaar te behouden.  Meer toeristen  hoeft niet, zegt de burgemeester, maar met een voorziening als SpAmeland  is het mogelijk om het seizoen meer te spreiden.

Jan en Elly Oenema zijn sinds 2003 eigenaar van Boomhiemke, het vakantiepark waar ze sinds 1989 werkzaam zijn. De laatste jaren zijn hun drie kinderen aangeschoven in de horeca, informatiebalie en reserveringscentrale. “Je moet dromen, denken, durven en doen,” sprak Elly Oenema. En dat deed de familie.

 

Relevante dossiers: Ondernemend Ameland
Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?