Weerfoto Ameland in race van mooiste

DE BILT – Een weerfoto van Ameland maakt kans op de titel Weerfoto van 2020. Buienradar organiseert sinds 2016 de verkiezing Weerfoto van het Jaar. De Buienradar krijgt dagelijks foto’s binnen van weerfenomenen en mooie luchten.

Een van die foto’s van dit jaar is door Amelander fotograaf Janna Jacoba van der Laag-Wijnberg gemaakt. Met haar plaat van pilotengaten in de lucht boven Ameland, in juli van dit jaar geschoten, maakt ze kans op de titel Weerfoto van het Jaar 2020. De meteorologen kiezen samen met het publiek welke foto moet winnen. U kunt meehelpen om de pilotengatenfoto te laten winnen door erop te stemmen.

Stemmen kan met een simpele klik. Op 31 december wordt de weerfoto van het jaar bekendgemaakt.

Stemmen kan hier. Stemmen kan via al uw apparaten: pc, tablet en phone.

Janna Jacoba van der Laag-Wijnberg uit Hollum op Ameland is fotograaf van portretten, families, landschap en mooie luchten. Zij stuurt regelmatig een bijzondere weerfoto op naar de landelijke weerdienst. Haar foto’s zijn ook zo nu en dan op televisie te zien bij RTL Weer. Haar website heet JJFotosAmeland.nl

⇒ lees hier ook over de pilotengaten die op 13 juli 2020 boven Ameland te zien waren

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *