Weekprogramma De Plaats van 2 tot 7 november

HOLLUM – De activiteiten in De Plaats gaan voorlopig in aangepaste vorm door. We kunnen minder mensen herbergen en hanteren de richtlijn van het RIVM. Toch willen we er zijn nu er zoveel behoefte is aan een plek om op verhaal te komen.

Maandag 2 november

Inloop van 14.30 tot 16.30 uur, gewoon voor een praatje, een kopje koffie of thee, stap gerust even binnen.

Dinsdag 3 november

van 19.00 tot 20.00 uur Muziek die je raakt

Gezellige muzikale avond waarbij we luisteren naar muziek. U kunt ter plekke liederen opgeven via YouTube. Ook wordt er op keyboard en gitaar gespeeld, in de pauze is er koffie of thee, ook gedichten zijn van harte welkom.

Woensdag 4 november

Stiltewandeling wandeling 13.30 tot 15.00 uur.

Gezamenlijke stilte wandeling o.b.v. onze Pionierspredikant. Ontvangst met koffie/thee in De Plaats om 13.15 uur. Aanmelden voor de wandeling via 0519-252221.

Donderdag 5 november

Ochtendgebed van 07.30 tot 7.50 uur. U bent van harte welkom in de Westerlaankerk. Om 7.30 uur komen we voor werktijd bij elkaar in de Westerlaankerk. We nemen even de tijd om in de rust samen de dag te beginnen, met God en met elkaar, ook luisteren we naar een mooi lied.

Donderdagavond Filmavond, aanvang 20.00 uur “Trust Fund”

Trust Fund (ook wel bekend onder de titel Prodigal girl) is een prachtige film over het thema vergeving. Reese Donahue leidt een ideaal leventje, vol vertrouwen in de toekomst. Reese en haar zus Audrey werken allebei bij het Donahue-imperium van hun vader Grayson. Dan overlijdt hun moeder, die hen een vermogen nalaat. Reese verveelt zich en staat voor een dilemma. Ze besluit om al het geld, vijf miljoen dollar, over te boeken naar een rekening in Italië, zonder dat iemand daarvan af weet. Zelfs de vader van Reese heeft hier geen idee van. Uiteraard gaat dit niet volgens plan en heeft het enorme gevolgen. Kan vader Grayson zijn dochter dit vergeven?

Voor de filmavond aanmelden via 0519-252221 of via info@deplaats-ameland.nl

Vrijdag 6 november

De Stamtafel van 10.00 tot 11.30 uur.

Elke vrijdag een gesprek, lokaal of nieuws uit het land / krant onder het genot van een kopje koffie of thee, helaas gaat de Kunstmaand dit jaar niet door, toch is ons thema in deze maand Kunst met twee maal in november een Kunstenares aan onze stamtafel.

  • 13 november Lia Kok
  • 20 november Esther Nagtegaal

Vrijdagavond 6 november

Rock Solid, van 19.38 tot 21.00 uur.

Gezellige spelavond voor jeugd van de basisschool groep 7 en 8 en klas 1 van het VMBO

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *