RSS
Zoeken

Weekprogramma De Plaats van 14 tot 19 september

Geplaatst op: 13 september 2020 - Categorie: Alles & Algemeen

HOLLUM - Hierbij het weekprogramma van De Plaats. Voor jong en oud is er weer van alles te doen. Vanwege alle extra maatregelen is het nodig om je vooraf op te geven. Dit kan bij de beheerder via info@deplaats-ameland.nl / (tel) 0519-252221. Bekijk facebookpagina De Plaats voor actuele informatie.

Maandag 14 september
Inloop van 14.30 tot 16.30, gewoon voor een praatje, een kopje koffie of thee, stap gerust even binnen.

Dinsdagavond 15 september
Sing-Inn van 19.00 tot 20.00 uur. Gezellige muzikale avond waar volop kan worden meegezongen, in de pauze koffie of thee, ook gedichten zijn van harte welkom.

Donderdag 17 september
Ochtendgebed van 07.30 tot 7.50 uur. U bent van harte welkom in de WesterlaanKerk. Om 7.30 uur komen we voor werktijd bij elkaar in de Westerlaankerk. We nemen even de tijd om in de rust samen de dag te beginnen, met God en met elkaar, ook luisteren we naar een mooi lied.  Uiterlijk om 7.50 uur sluiten we af zodat iedereen op tijd weer elders kan zijn.

Donderdag 17 september
Filmavond God`s Not Dead aanvang 20.00 uur.
Hedendaags eerstejaars en vroom christen, Josh Wheaton, vindt zijn geloof uitgedaagd op de eerste dag van het vak filosofie door de dogmatische en argumentatieve professor Radisson. Radisson begint zijn college door de studenten te informeren dat ze moeten ontkennen, schriftelijk, dat God bestaat, of anders een onvoldoende cijfer tegemoet te zien. Terwijl de meeste studenten op een papier de woorden 'God is dood' opschrijven, staat Josh voor een beslissing. Hij moet kiezen tussen zijn geloof en zijn toekomst
Een enorm succes
Deze film kostte het productiebedrijf slechts 2 miljoen dollar. Hij bracht echter maar liefst 61 miljoen dollar op. Hiermee is deze film de meest succesvolle Hollywoodfilm van 2014. Iets wat voor een christelijke film natuurlijk enorm bijzonder is. Volgens de hoofdrolspeler Kevin Sorbo dit voor Hollywood een reden om meer met het christelijke geloof te gaan doen.

Vrijdag 18 september
De Stamtafel van 10.00 tot 11.30 uur. Elke vrijdag een gesprek, lokaal of nieuws uit het land/ krant onder het genot van een kopje koffie of thee.

lees hier het programma van 7 t/m 12 sepember

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?