Weekprogramma De Plaats van 14 tot 19 september

HOLLUM – Hierbij het weekprogramma van De Plaats. Voor jong en oud is er weer van alles te doen. Vanwege alle extra maatregelen is het nodig om je vooraf op te geven. Dit kan bij de beheerder via info@deplaats-ameland.nl / (tel) 0519-252221. Bekijk facebookpagina De Plaats voor actuele informatie.

Maandag 14 september

Inloop van 14.30 tot 16.30, gewoon voor een praatje, een kopje koffie of thee, stap gerust even binnen.

Dinsdagavond 15 september

Sing-Inn van 19.00 tot 20.00 uur. Gezellige muzikale avond waar volop kan worden meegezongen, in de pauze koffie of thee, ook gedichten zijn van harte welkom.

Donderdag 17 september

Ochtendgebed van 07.30 tot 7.50 uur. U bent van harte welkom in de WesterlaanKerk. Om 7.30 uur komen we voor werktijd bij elkaar in de Westerlaankerk. We nemen even de tijd om in de rust samen de dag te beginnen, met God en met elkaar, ook luisteren we naar een mooi lied.  Uiterlijk om 7.50 uur sluiten we af zodat iedereen op tijd weer elders kan zijn.

Donderdag 17 september

Filmavond God`s Not Dead aanvang 20.00 uur.

Hedendaags eerstejaars en vroom christen, Josh Wheaton, vindt zijn geloof uitgedaagd op de eerste dag van het vak filosofie door de dogmatische en argumentatieve professor Radisson. Radisson begint zijn college door de studenten te informeren dat ze moeten ontkennen, schriftelijk, dat God bestaat, of anders een onvoldoende cijfer tegemoet te zien. Terwijl de meeste studenten op een papier de woorden 'God is dood' opschrijven, staat Josh voor een beslissing. Hij moet kiezen tussen zijn geloof en zijn toekomst

Een enorm succes

Deze film kostte het productiebedrijf slechts 2 miljoen dollar. Hij bracht echter maar liefst 61 miljoen dollar op. Hiermee is deze film de meest succesvolle Hollywoodfilm van 2014. Iets wat voor een christelijke film natuurlijk enorm bijzonder is. Volgens de hoofdrolspeler Kevin Sorbo dit voor Hollywood een reden om meer met het christelijke geloof te gaan doen.

Vrijdag 18 september

De Stamtafel van 10.00 tot 11.30 uur. Elke vrijdag een gesprek, lokaal of nieuws uit het land/ krant onder het genot van een kopje koffie of thee.

lees hier het programma van 7 t/m 12 sepember

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *