RSS
Zoeken

Weekprogramma De Plaats van 7 t/m 12 september

Geplaatst op: 05 september 2020 - Categorie: Alles & Algemeen

HOLLUM - Hierbij het weekprogramma van De Plaats. Voor jong en oud is er weer van alles te doen. Vanwege alle extra maatregelen is het nodig om je vooraf op te geven. Dit kan bij de beheerder via info@deplaats-ameland.nl / (tel) 0519-252221. Bekijk facebookpagina De Plaats voor actuele informatie.

Maandag 7 september
Inloop van 14.30 tot 16.30, gewoon voor een praatje, een kopje koffie of thee, stap gerust even binnen.

Dinsdagavond 8 september
Sing-Inn van 19.00 tot 20.00 uur. Een gezellige muzikale avond waar volop kan worden meegezongen, in de pauze koffie of thee, ook gedichten zijn van harte welkom.

Donderdag 10 september
Ochtendgebed van 07.30 tot 7.50 uur. U bent van harte welkom in de WesterlaanKerk.
Om 7.30 uur komen we voor werktijd bij elkaar in de Westerlaankerk. We nemen even de tijd om in de rust samen de dag te beginnen, met God en met elkaar, ook luisteren we naar een mooi lied. Uiterlijk om 7.50 uur sluiten we af zodat iedereen op tijd weer elders kan zijn.

Donderdag 10 september
Filmavond 'All Saints'.
Aanvang 20.00 uur.
All Saints is gebaseerd op het waargebeurde inspirerende verhaal van een verkoper die dominee werd, Michael Spurlock (John Corbett), het kleine kerkje dat hij moest sluiten en een groep vluchtelingen uit Zuidoost-Azië. Samen riskeerden ze alles om de zaadjes te planten voor een toekomst die hen allen nog weleens zou kunnen redden.

Vrijdag 11 september
D
e Stamtafel van 10.00 tot 11.30 uur.
Elke vrijdag een gesprek, lokaal of nieuws uit het land/ krant onder het genot van een kopje koffie of thee.

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?