Weekprogramma De Plaats tot 27 november

HOLLUM – Met de versoepeling van de maatregelen van het RIVM gaat de deur van De Plaats weer open. Sijbrand Alblas: "Dit doen we omdat er behoefte is aan ontmoeting, gewoon een gesprekje of luisteren naar bijvoorbeeld muziek die je raakt! Het zijn moeilijke tijden, maar de saamhorigheid staat bij velen hoog in het vaandel, en daar mogen wij met z'n allen trots op zijn!"

Maandag 23 november

Inloop van 14.30 tot 16.30 uur

Gewoon voor een praatje, een kopje koffie of thee, stap gerust even binnen.

Maandagavond 23 november

19.30 uur, Thema avond Kunst in de Bijbel

Vanavond is er, onder leiding van Johan Dul, een thema avond over Kunst in de Bijbel. Zilver wordt vaak genoemd op vele plaatsen en ook is er veel kunst vervaardigd van dit schitterende materiaal. Op deze avond zullen we opzoeken wat er in Gods woord allemaal geschreven staat en we zullen ontdekkingen doen! U bent van harte uitgenodigd om deze avond bij te wonen.

Opgave via info@deplaats-ameland.nl of 0519-252221

Dinsdag 24 november

Van 19.00 tot 20.00 uur 'Muziek die je raakt'

Gezellige muzikale avond waarbij we luisteren naar muziek, U kunt ter plekke liederen opgeven via YouTube, muzikale begeleiding op keyboard en gitaar, in de pauze is er koffie of thee, ook gedichten zijn van harte welkom. Het wordt ook uitgezonden via YouTube-Protestants Ameland.

Woensdag 25 november

Stiltewandeling wandeling 13.30 tot 15.00 uur

Gezamenlijke stilte wandeling. Ontvangst met koffie/thee in De Plaats om 13.15 uur.

Aanmelden voor de wandeling via 0519-252221.

Donderdag 26 november

Ochtendgebed van 07.30 tot 7.50 uur.

U bent van harte welkom in de Westerlaankerk.

Om 7.30 uur komen we voor werktijd bij elkaar in de Westerlaankerk. We nemen even de tijd om in de rust samen de dag te beginnen, met God en met elkaar, ook luisteren we naar een mooi lied.

Vrijdag 27 november 

De Stamtafel van 09.30 tot 11.00 uur.

Elke vrijdag een gesprek, lokaal of nieuws uit het land/ krant onder het genot van een kopje koffie of thee. Helaas gaat de Kunstmaand dit jaar niet door, toch is ons thema in deze maand 'Kunst, loop gerust binnen'.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *