Website van de Maand september 2016

Geplaatst op: 01 september 2016 - Categorie: Alles & Algemeen

Beeldbank Amelanders - WvdM september 2016Beeldbank Amelanders - WvdM september 2016

HOLLUM - Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige, nuttige en informatieve. In de maand september is de website van
Beeldbank Amelanders Website van de Maand. 

Beeldbank Amelanders bevat duizenden oude foto's van Ameland. In diverse albums en subalbums vindt u de foto's van de dorpen op Ameland, van de landschappen en bekende gebouwen van de Amelander skyline, zoals de vuurtoren, torens van Nes, Ballum en Hollum. 

De beeldbank is onderdeel van de website Amelander historie en past binnen de doelstelling van dit online platform: de Amelander geschiedenis voor een breed publiek toegankelijk te maken. De afgelopen jaren lag vooral de nadruk op historie in woord terwijl er ook veel historisch beeldmateriaal van Ameland werd aangeleverd. Dit materiaal komt op Beeldbank Amelanders volledig tot z'n recht. Iedereen kan ze bekijken en er aan bijdragen.

Website van de Maand 

Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand krijgen, bovenin de Links-pagina, samen met een bericht zoals dit op de eerste van de maand en vermelding in alle Nieuwsbrieven van PA die in die maand (naar bijna 1000 abonnees) worden verstuurd. Website van de Maand plaatsing kost € 75,-- en daarmee brengt u uw website onder de aandacht van een groot publiek. Is de positie WvdM niet geclaimd door een externe website dan kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. Aanbevelingen zijn welkom, meld ze graag via de Contact-pagina.

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.
Voor een van de komende maanden van 2017 kunt u uw website hier aanmelden.

⇒ klik hier voor alle 
Websites van de Maand op een rij 
en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites.

⇒ bekijk hier de Website van de vorige Maand

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?