Website van de Maand oktober 2022

HOLLUM – Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige, nuttige en informatieve. In de maand oktober van 2022 is de website van Expeditie Ameland, a storytelling adventure Website van de Maand. U kunt uw website ook opgeven voor een van de volgende maanden. 

Expeditie Ameland

Expeditie Ameland, a storytelling adventure is een vertelfestival dat zijn wortels heeft in 2018 en in 2021 in Sier aan Zee uitgroeide tot een magnifiek evenement. Het vertelevenement met als thema 'Who is my tribe' was meteen een succes. In 2023 vindt weer een grote Expeditie Ameland plaats. Dan gaat het over 'Living with the elements'. In november 2022 is een Expeditie Ameland Extra op de agenda gezet. De workshops waren in anderhalve dag volgeboekt, maar daarnaast is er voor los publiek nog veel te beleven. Denk aan de Treasure Hunt, een schatzoektocht over het eiland en de avond vol verhalen van Shonaleigh Cumbers, onder de titel 'Tales from my grandmother's lips'. Thema van de Extra editie van 10 t/m 16 oktober is 'Treasures of the Tradition'. En waarom al dat Engels? Expeditie Ameland is een internationaal festival met deelnemers uit België, Duitsland, Engeland, Nederland en Ameland.

Website van de Maand 

Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand krijgen, bovenin de Links-pagina, samen met een bericht zoals dit op de eerste van de maand en vermelding in alle Nieuwsbrieven van PA die in die maand (naar meer dan 1300 abonnees) worden verstuurd. Website van de Maand plaatsing is vanaf juni 2022 gratis voor een ieder die een interessante website van of over Ameland aanmeldt. 

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.

Voor een van de komende maanden kunt u uw website hier aanmelden.

⇒ klik hier voor alle Websites van de Maand op een rij (vanaf januari 2010) en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites. 

  • Kijk ook op Ameland Vandaag, het YouTube-kanaal van PA.

  • Abonneren op Ameland Vandaag kan zonder kosten. Meteen doen, dan mist u geen Ameland-filmpje meer.

  • Raadpleeg hier het Ameland Boeken blog.

Ameland Vandaag


 


Vraag en Aanbod Ameland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *