Website van de Maand oktober 2011

HOLLUM – Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige, informatieve en nuttige. In de maand oktober is Zeemandsleed Website van de Maand. Dit is niet een Amelandse website, maar wel een waar Ameland in voor komt.

Zeemandsleed  is de website van Pieter Boltjes. Hij verzamelt gegevens over zeemansleed en zeemanshoop, hij zoekt schepen en bemanning bij elkaar en zet op een rij wat er met de opvarenden is gebeurd.

Pieter IJnsen, bijvoorbeeld, die met de logger Kik op zee bleef, is via de alfabetische rangschikking van de opvarenden te vinden. IJnsen staat bij de Y omdat de schrijfwijze van de naam in de annalen verschilt.

Boltjes houdt zich aanbevolen voor aanvullende gegevens.

Kijk voor meer informatie op de Website van de Maand  zelf.

De website van Zeemansleed  is ook te vinden via de Links-pagina.

 

Website van de Maand

Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand huren, bovenin de Links-pagina. Hierbij is tevens inbegrepen een verwijzing via het Ameland Nieuws. De Website van de Maand staat standaard in de Nieuwsbrief van Persbureau Ameland, die naar meer dan 650 abonnees wordt verstuurd en in de handtekening onder mailberichten van Persbureau Ameland.

Website van de Maand plaatsing kost € 25,– voor een maand en daarmee brengt u uw website onder de aandacht van een groot publiek. Tussendoor kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. Aanbevelingen zijn welkom.

De komende manden is de plek van Website van de Maand vol; voor mei 2012 en volgende maanden kunt u uw website hier aanmelden.

>>> kijk hier voor alle Websites van de Maand op een rij

>>> bekijk hier de Website van de vorige Maand

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *