Website van de Maand oktober

HOLLUM – Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige. In de maand oktober is de website van Hermans Ameland

Website van de Maand. 

Deze website Hermans Ameland is opgericht ter herinnering aan Herman Buijtenhuijs, kunstschilder en levensgenieter. En als voorbereiding op een boek met dezelfde titel met Hermans Amelandse schilderijen.

Tot juni 2013, bijna drie jaar na zijn dood, is er niet veel, zeg maar  niets, over Herman te vinden op het Internet. Niet een enkel schilderij. Terwijl hij toch een tamelijk productieve schilder was en tijdens zijn leven getracht heeft met zijn schilderijen aan de weg te timmeren: hij moest er van leven tenslotte. En het leven op Ameland was duur. Af en toe (later steeds vaker) werden schulden afbetaald met schilderijen. Dat is met echte kunstenaars, althans "voordat ze doorbreken" van alle tijden. Hij schilderde zijn eigen valuta.

Gerbrand Caspers, voormalig tandarts op het eiland en Ameland liefhebber, verzamelt foto’s van de schilderijen. Bekijk op de website zijn verzameling tot nu toe. Mocht u nog een schilderij weten te hangen, stuur hem dan graag een bericht.

Website van de Maand 

Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand huren, bovenin de Links-pagina. Website van de Maand plaatsing kost € 50,– voor een maand en daarmee brengt u uw website onder de aandacht van een groot publiek. Tussendoor kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. Aanbevelingen zijn welkom.

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.

Voor december 2013 en maanden in 2014 kunt u uw website nog aanmelden.

>>> klik hier voor alle Websites van de Maand op een rij 

en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites.

>>> bekijk hier de Website van de vorige Maand

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *