Website van de Maand november 2016

Geplaatst op: 01 november 2016 - Categorie: Alles & Algemeen

Waddeneilanden.Startpagina - WvdM november 2016Waddeneilanden.Startpagina - WvdM november 2016

HOLLUM - Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige, nuttige en informatieve. In de maand november is de website van
Waddeneilanden.Startpagina.nl Website van de Maand. 

De Startpagina Waddeneilanden verzamelt links naar de Waddeneilanden van Nederland, Duitsland en Denemarken. De eilanden zijn heerlijk om op te wonen en werken en vormen een ideaal oord voor vakanties en weekendjes uit. Niet alleen zijn de eilanden mooi en vol natuur en cultuur, je hebt er ook de frisse wind, veel zonuren en de Noordzee voor een heilzaam zeebad. Waddeneilanden doen je goed. Men spreekt niet voor niets van ‘vitamine W’. De Waddeneilanden grenzen aan de Waddenzee, dat werelderfgoed is waar de eilanders maar wat trots op zijn.
Wil je als bedrijf adverteren op de veel bekeken Startpagina, neem dan via de Startpagina contact op. Er is veel mogelijk om je vakantiehuis of hotel onder de aandacht te brengen.

Website van de Maand 

Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand krijgen, bovenin de Links-pagina, samen met een bericht zoals dit op de eerste van de maand en vermelding in alle Nieuwsbrieven van PA die in die maand (naar bijna 1000 abonnees) worden verstuurd. Website van de Maand plaatsing kost € 75,-- en daarmee brengt u uw website onder de aandacht van een groot publiek. Is de positie WvdM niet geclaimd door een externe website dan kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. Aanbevelingen zijn welkom, meld ze graag via de Contact-pagina.

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.
Voor een van de komende maanden van 2017 kunt u uw website hier aanmelden.

⇒ klik hier voor alle 
Websites van de Maand op een rij 
en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites.

⇒ bekijk hier de Website van de vorige Maand

Relevante dossiers: Zorg op Ameland
Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?