Website van de Maand maart 2020

HOLLUM – Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige, nuttige en informatieve. In de maand maart 2020 is de website van Expeditie Ameland, a storytelling adventure van de Maand. 

Expeditie Ameland, a storytelling adventure 

Op Ameland worden verschillende expedities aangeboden, maar deze, de storytelling adventure, is een geval apart. Het begon in 2018, in het jaar dat Ameland Eiland van Hidde Dirks Kat was en er vertellers naar het eiland werden gehaald. Die waren zo onder de indruk van de ambiance, dat ze het een perfecte plek vonden voor een vertelevenement. Uit dat 2018 festivaljaar ontstond ook de vertelgroep Ameland Vertel! Samen met Stichting Verhalenderwijs en Sier aan Zee in Hollum werden de koppen bij elkaar gestoken en werd een vertelfestival op poten gezet. Nog nooit vertoond op Ameland en het belooft met mooie voorstellingen, leerzame workshops en een lekker, leuk en gezellig Verteldiner een bijzonder goed bij Ameland passend evenement te worden. Met workshops voor vertelleerlingen uit binnen- en buitenland en met open voorstellingen voor Amelanders en gasten. Reserveer alvast een couvert, want dat Verteldiner wil je niet missen.

Website van de Maand 

Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand krijgen, bovenin de Links-pagina, samen met een bericht zoals dit op de eerste van de maand en vermelding in alle Nieuwsbrieven van PA die in die maand (naar meer dan 1100 abonnees) worden verstuurd. Website van de Maand plaatsing kost € 75,– en daarmee brengt u uw website onder de aandacht van een groot publiek. WvdM is eenmaal per jaar gratis voor de adverteeerders met een Media Pakket Super. Is de positie WvdM niet geclaimd door een externe website dan kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. Aanbevelingen zijn welkom, meld ze graag via de Contact-pagina.

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.

Voor een van de komende maanden kunt u uw website hier aanmelden.

⇒ klik hier voor alle Websites van de Maand op een rij (vanaf januari 2010) en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites. Wilt u in het jubileumjaar uw website profileren? Meld u alvast aan.

⇒ bekijk hier de Website van de vorige Maand

  • Kijk ook op Ameland Vandaag, het YouTube-kanaal van PA en meld uw website aan als sponsor van een filmpje. Dat kan al voor € 15,00. U komt op Ameland Vandaag via de grote banner hieronder en de kleine banner hiernaast, in de rechter kolom.
  • Abonneren op Ameland Vandaag kan zonder kosten. Meteen doen, dan mist u geen Ameland-filmpje meer.
  • Schrijf in op een van de Media Pakketten van Persbureau Ameland en word ook Website van de Maand met uw website.


Ameland Vandaag


 

Twitter

 


Vraag en Aanbod Ameland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *