Website van de Maand maart 2018

HOLLUM – Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige, nuttige en informatieve. In de maand maart van 2018 is de website van

het YouTubekanaal Ameland Vandaag Website van de Maand.

Ameland Vandaag is het YouTubekanaal van Persbureau Ameland. Wekelijks, soms zelfs dagelijks, worden daar filmpjes op gepost die met Ameland en de wadden van doen hebben. Tophit van dit moment zijn de filmpjes over sneeu- en ijspret en de duindoorbraak aan de noordwestkant van het eiland. Het filmpje van 26 februari met de arrenslee en sneeubuien is al meer dan 2.000 keer bekeken en de teller loopt nog steeds. PA houdt de ontwikkelingen en de actualitiet bij. Ameland Vandaag post ook over HDK2018, LF2018 en de gemeentepolitiek. Wat dat betreft gaat Ameland weer een spannende tijd tegemoet. Wie geen filmpje wil missen kan zich (gratis) abonneren op het kanaal.

Website van de Maand 

Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand krijgen, bovenin de Links-pagina, samen met een bericht zoals dit op de eerste van de maand en vermelding in alle Nieuwsbrieven van PA die in die maand (naar meer dan 1000 abonnees) worden verstuurd. Website van de Maand plaatsing kost € 75,– en daarmee brengt u uw website onder de aandacht van een groot publiek. Is de positie WvdM niet geclaimd door een externe website dan kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. Aanbevelingen zijn welkom, meld ze graag via de Contact-pagina.

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.

Voor een van de komende maanden kunt u uw website hier aanmelden.

⇒ klik hier voor alle Websites van de Maand op een rij (vanaf januari 2010) en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites.

⇒ bekijk hier de Website van de vorige Maand

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *