Website van de Maand februari 2018

Geplaatst op: 04 februari 2018 - Categorie: Alles & Algemeen

YouTube kanaal Ameland Lopend Vuurtje - WvdM februari 2018YouTube kanaal Ameland Lopend Vuurtje - WvdM februari 2018

HOLLUM - Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige, nuttige en informatieve. In de maand februari van 2018 is de website van
het YouTubekanaal Ameland Lopend Vuurtje Website van de Maand.

Ameland Lopend Vuurtje is het YouTubekanaal van Persbureau Ameland. Wekelijks, soms zelfs dagelijks, worden daar filmpjes op gepost die met Ameland en de wadden van doen hebben. Tophit van dit moment zijn de filmpjes over de opening in de duinen tussen paal 3 en 4 aan de noordwestkant van het eiland. Het filmpje van 18 januari is bijna 10.000 keer bekeken en de teller loopt nog steeds. PA houdt de ontwikkelingen van die duinen bij en postte na de nacht van de doorbraak nog verschillende filmpjes. Lopen Vuurtje post ook over HDK2018, LF2018 en de gemeentepolitiek. Wat dat betreft gaat Ameland weer een spannende tijd tegemoet. Wie geen filmpje wil missen kan zich (gratis) abonneren op het kanaal.

Website van de Maand 
Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand krijgen, bovenin de Links-pagina, samen met een bericht zoals dit op de eerste van de maand en vermelding in alle Nieuwsbrieven van PA die in die maand (naar meer dan 1000 abonnees) worden verstuurd. Website van de Maand plaatsing kost € 75,-- en daarmee brengt u uw website onder de aandacht van een groot publiek. Is de positie WvdM niet geclaimd door een externe website dan kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. Aanbevelingen zijn welkom, meld ze graag via de Contact-pagina.

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.
Voor een van de komende maanden kunt u uw website hier aanmelden.

⇒ klik hier voor alle Websites van de Maand op een rij (vanaf januari 2010) en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites.

⇒ bekijk hier de Website van de vorige Maand

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?