Website van de Maand januari 2018

HOLLUM – Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige, nuttige en informatieve. In de maand januari van 2018 is de website van

Eiland van Website van de Maand.

Elk jaar biedt Eiland van een aansprekend programma voor bezoekers én inwoners van Ameland. Voor iedereen is er een variatie aan kunst- en cultuuraanbod. Er zijn muziek- en theatervoorstellingen van groot en klein formaat, tentoonstellingen, evenementen voor jong en oud, verhalen, lezingen, films en nog veel meer.

Elk jaar krijgt de programmering een thema mee. In 2018 is dat de Amelandse held Hidde Dirks Kat. Een walvisvaarder die eind 18e eeuw schipbreuk leed op Groenland. Gelukkig overleefde hij met hulp van de Inuit deze barre tijd. En keerde hij heelhuids terug naar Ameland waar hij zijn verhalen optekende in een dagboek. Dat dagboek verscheen in 1818, tweehonderd jaar geleden. Tijd om extra aandacht te besteden aan deze historische figuur. Klik de website aan en bekijk het programma van dot festivaljaar. Het openingsweekend start op 26 januari.

Stichting HDK2018 is initiatiefnemer van Eiland van. In deze stichting zijn vijf prominente culturele organisaties van Ameland vertegenwoordigd. 

  • Stichting Amelander Musea
  • Stichting het Amelands Produkt
  • Stichting de Hort Op
  • Stichting Kunstmaand Ameland
  • MadNes Festival

Website van de Maand 

Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand krijgen, bovenin de Links-pagina, samen met een bericht zoals dit op de eerste van de maand en vermelding in alle Nieuwsbrieven van PA die in die maand (naar meer dan 1000 abonnees) worden verstuurd. Website van de Maand plaatsing kost € 75,– en daarmee brengt u uw website onder de aandacht van een groot publiek. Is de positie WvdM niet geclaimd door een externe website dan kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. Aanbevelingen zijn welkom, meld ze graag via de Contact-pagina.

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.

Voor een van de komende maanden kunt u uw website hier aanmelden.

⇒ klik hier voor alle Websites van de Maand op een rij (vanaf januari 2010) en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites.

⇒ bekijk hier de Website van de vorige Maand

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *