Ameland in 2017

HOLLUM – Ameland in 2017, een jaaroverzicht. Niet in boekvorm, maar online. Het jaar 2017 is ingegaan als Jaar van mededogen.

Burgemeester Albert de Hoop noemt het mededogen in de nieuwjaarsrede tijdens de nieuwjaarsreceptie van 2017 op het gemeentehuis in Ballum.

Laten we wat meer om elkaar denken en elkaar aandacht geven in plaats van te klagen. Ameland is een van de welvarendste gemeenten van het land, en toch wordt er ook op het eiland geklaagd. Dat kan anders, meent de burgemeester. Naast het klagen zal er ook genoten worden in dit jaar, gesport, kunst gekeken en theater gemaakt. Natuurlijk wordt er gezongen en gemusiceerd en spoelen er weer leuke dingen aan op het strand. En soms ligt er iets gevaarlijks langs de vloedlijn. Dan is de politie er als de kippen bij.

lees hier in het kort hoe Ameland in 2017 in het nieuws kwam: een volledig overzicht staat op de website van PA, in het nieuwsarchief.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *