Website van de Maand maart 2015

HOLLUM – Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige. In de maand maart is de website van

Waddenposter Suudooster Website van de Maand. 

Waddenposter Suudooster is actief op Waddenpost en heeft daar een eigen persoonlijke pagina. Daar koppelt WP Suudooster allerlei publicaties aan in de vorm van verhaaltjes, wandelingen, foto's van het huisje en de omgeving en filmpjes van Ameland en de Suudooster zelf. 

De Suudooster is namelijk een vakantieaccommodatie die de weg naar Waddenpost heeft gevonden. Die weg is open voor alle vakantiehuisjes verhuurders. Maak een account aan en plaats ook jouw leuke informatie over de seizoenen op Ameland, over activiteiten en anekdotes over je huisje. Het kost niets en levert zeker extra kijkers op.

En als je er een leuke pagina met mooie posts van maakt dan plaatst PA hem hier bij de Website van de Maand.

Website van de Maand 

Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand huren, bovenin de Links-pagina. Website van de Maand plaatsing kost € 75,– voor een maand en daarmee breng je jouw website onder de aandacht van een groot publiek. Tussendoor kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. Aanbevelingen zijn welkom.

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.

Voor een van de komende maanden van 2015 kunt u uw website hier aanmelden.

klik hier voor alle Websites van de Maand op een rij 

en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites.

⇒ bekijk hier de Website van de vorige Maand

Ameland Actueel

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *