Website van de Maand juni 2023

HOLLUM – Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige, nuttige en informatieve. In de maand juni van 2023 is de website van Eiland van Verhalen Website van de Maand. U kunt uw website ook opgeven voor een van de volgende maanden. 

Eiland van Verhalen

Inmiddels al weer vijf jaar is er een georganiseerde groep vertellers actief op het eiland. Het resulteert in verhalenavonden en andere voorstellingen en samen met Stichting Verhalenderwijs organiseert vertelgroep Ameland Vertel! in Sier aan Zee het meerdaagse vertelfestival Expeditie Ameland – a storytelling adventure. Dit jaar begint dat al op 1 juni, met het project Busverhalen. Stap maar eens in de bus op het eiland of naar een bushalte en scan een van de qr-codes die op het raam zijn geplakt. Doe je koptelefoon op en luister naar een tweeminuten verhaal. Leerlingen van de Kardinaal de Jongschool kregen vertel les en hebben verhalen gemaakt die op de Website van de Maand juni zijn gepubliceerd.

Website van de Maand 

Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand krijgen, bovenin de Links-pagina, samen met een bericht zoals dit op de eerste van de maand en vermelding in alle Nieuwsbrieven van PA die in die maand (naar meer dan 1300 abonnees) worden verstuurd. Website van de Maand plaatsing is vanaf juni 2022 gratis voor een ieder die een interessante website van of over Ameland aanmeldt. 

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.

Voor een van de komende maanden kunt u uw website hier aanmelden.

⇒ klik hier voor alle Websites van de Maand op een rij (vanaf januari 2010) en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites. 

  • Kijk ook op Ameland Vandaag, het YouTube-kanaal van PA.

  • Abonneren op Ameland Vandaag kan zonder kosten. Meteen doen, dan mist u geen Ameland-filmpje meer.

  • Raadpleeg hier het Ameland Boeken blog.

Ameland Vandaag

 

Vraag en Aanbod Ameland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *