Website van de Maand juli 2021

HOLLUM – Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige, nuttige en informatieve. In de maand juli van 2021 is de website van Wad Vertellen Website van de Maand. U kunt uw website ook opgeven voor een van de volgende maanden.

Wad Vertellen

Het blog Wad Verteller vertelt over de activiteiten van de Wad Verteller. Meer dan anderhalf jaar lang stonden de activiteiten op een laag pitje, zoals zoveel, maar nu wordt er weer regelmatig verteld. Onder de paraplu van Ameland Vertel! vertelt de Wad Verteller in De Stelp, tijdens Proeftuin Verhalenavond en staan er Hidde Kat Wandelingen door Hollum op het programma. Wilt u meer weten over de walvisvaart en deze illustere walvisvaarder, neem dan een kijkje op het blog en boek zo'n wandeling. In november 2021 zijn er twee activiteiten. Allereerst staat Expeditie Ameland op de kalender, met workshops maar ook met vertellingen die voor publiek toegankelijk zijn. De Wad Verteller vertelt op 11 november in Museum Sorgdrager. Op vrijdag 26 november is het Verhalenavond. Dan vertelt de Wad Verteller in Herberg De Zwaan, in de Heerskamer. Hou de website in de gaten om er meer over te weten te komen.

Website van de Maand 

Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand krijgen, bovenin de Links-pagina, samen met een bericht zoals dit op de eerste van de maand en vermelding in alle Nieuwsbrieven van PA die in die maand (naar meer dan 1200 abonnees) worden verstuurd. Website van de Maand plaatsing is gratis of kost € 75,– en daarmee brengt u uw website onder de aandacht van een groot publiek. WvdM is eenmaal per jaar gratis voor de adverteeerders met een Media Pakket Super. Is de positie WvdM niet geclaimd door een externe website dan kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. Aanbevelingen zijn welkom, meld ze graag via de Contact-pagina.

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.

Voor een van de komende maanden kunt u uw website hier aanmelden.

⇒ klik hier voor alle Websites van de Maand op een rij (vanaf januari 2010) en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites. Wilt u uw website profileren? Meld hem alvast aan via CONTACT.

  • Kijk ook op Ameland Vandaag, het YouTube-kanaal van PA en meld uw website aan als sponsor van een filmpje. Dat kan al voor € 15,00. U komt op Ameland Vandaag via de grote banner hieronder en de kleine banner hiernaast, in de rechter kolom.

  • Abonneren op Ameland Vandaag kan zonder kosten. Meteen doen, dan mist u geen Ameland-filmpje meer.

  • Schrijf in op een van de Media Pakketten van Persbureau Ameland en word ook Website van de Maand met uw website.


Ameland Vandaag


 

Vriend

 


Vraag en Aanbod Ameland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *