Website van de Maand juli 2016

HOLLUM – Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige, nuttige en informatieve. In de maand juli is de website van

Rondvaartbedrijf Kiewied Website van de Maand. 

Begin 2016 verruilde Rondvaartbedrijf Kiewied de MS Riet voor een groter, zeewaardiger schip: de WL35 Brakzand. 

De WL35 vaart dagelijks om 14:00 uur vanaf de oude pier in de haven te Nes het Wad op voor een tocht van zo’n drie uur. Op zee gaan de netten uit, niet om de vis te vangen en mee te nemen maar om te bekijken en laten zien wat er zoal in de Waddenzee leeft. De bemanning geeft dan tekst en uitleg. De vangst bestaat doorgaans uit verschillende visjes, krabben en zeesterren die in open leefbakken worden gedaan zodat de opvarenden ze kunnen zien, aanraken en ruiken. Daarna gaat de vangst weer springlevend overboord.

Vanaf het dek is het bovenwaterleven goed te zien: duizenden zeevogels in alle soorten en maten en zeehonden die op de zandbanken liggen of in de Waddenzee zwemmen. De zilte zeelucht, zon en serene rust van het wad maken het uitje compleet. Het is een avontuurlijke tocht van werelderfgoedkwaliteit.

De WL 35 Brakzand is voorzien van alle gemakken en bij uitstek ook geschikt voor een dagje zeevissen, personeelsuitjes, schoolreisjes of een dagje weg met familie, vrienden of andere gezelschappen. Er kunnen 125 personen mee.

Website van de Maand 

Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand krijgen, bovenin de Links-pagina, samen met een bericht zoals dit op de eerste van de maand en vermelding in alle Nieuwsbrieven van PA die in die maand (naar bijna 1000 abonnees) worden verstuurd. Website van de Maand plaatsing kost € 75,– en daarmee brengt u uw website onder de aandacht van een groot publiek. Is de positie WvdM niet geclaimd door een externe website dan kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. Aanbevelingen zijn welkom, meld ze graag via de Contact-pagina.

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.

Voor een van de komende maanden van 2016 kunt u uw website hier aanmelden.

⇒ klik hier voor alle 

Websites van de Maand op een rij 

en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites.

⇒ bekijk hier de Website van de vorige Maand

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *