Website van de Maand juni 2016

Geplaatst op: 01 juni 2016 - Categorie: Alles & Algemeen

Groepsverblijven Ameland - WvdM juni 2016Groepsverblijven Ameland - WvdM juni 2016

HOLLUM - Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige, nuttige en informatieve. In de maand juni is de website van
Groepsverblijven Ameland Website van de Maand. 

Vereniging Groepsverblijven Ameland is een vereniging die de groepsverblijven op het waddeneiland Ameland samenbrengt. Het is een overkoepelende organisatie waar de groepsverblijven zich bij aan kunnen sluiten. De vereniging behartigt de algemene belangen van zijn leden. Bijna alle groepsverblijven op Ameland zijn bij de vereniging aangesloten en op de website van Groepsverblijven Ameland te vinden.

De vereniging Groepsverblijven Ameland geeft op haar site een volledig overzicht van alle aangesloten groepsverblijven op Ameland. De leden van de vereniging bieden onderdak aan groepen van verschillende grootte en samenstellingen. Ze liggen verspreid over het eiland en hebben elk hun eigen bijzonderheden en kwaliteiten.

Bij één van deze groepsverblijven beleeft uw gezelschap een onvergetelijk verblijf op Ameland.

Website van de Maand 
Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand krijgen, bovenin de Links-pagina, samen met een bericht zoals dit op de eerste van de maand en vermelding in alle Nieuwsbrieven van PA die in die maand (naar bijna 1000 abonnees) worden verstuurd. Website van de Maand plaatsing kost € 75,-- en daarmee brengt u uw website onder de aandacht van een groot publiek. Is de positie WvdM niet geclaimd door een externe website dan kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. Aanbevelingen zijn welkom, meld ze graag via de Contact-pagina.

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.
Voor een van de komende maanden van 2016 kunt u uw website hier aanmelden.

⇒ klik hier voor alle 
Websites van de Maand op een rij 
en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites.

⇒ bekijk hier de Website van de vorige Maand

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?