Website van de Maand januari 2019

Geplaatst op: 01 januari 2019 - Categorie: Alles & Algemeen

Webcams Ameland - WvdM januari 2019Webcams Ameland - WvdM januari 2019

HOLLUM - Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige, nuttige en informatieve. In de maand januari van 2019 is de website van
Webcams Ameland Website van de Maand.

Webcams Ameland
Heel Holland Kijkt uit Harlingen heeft meer dan honderd webcams op diverse plekken in het land staan. Op dit moment hangen er 117 in het land en Heel Holland Kijkt breidt nog verder uit. 
Het begon vier jaar geleden met één webcam in Harlingen. Op Ameland hangen er nu vier.
De webcams zijn onder meer te raadplegen via de Waddeneilanden Startpagina, de banner staat hier rechts.
Klik op het logo van Heel Holland Kijkt, in de linker kolom op de Startpagina en u komt bij de webcams van de Waddeneilanden en bij die van Ameland.

Wie de veerdam bij Holwerd in het vizier wil houden kan naar de Holwerd Startpagina gaan. Daar is de webcam van Holwerd met blik op brug van de veerdienst en de Waddenzee. Daar is te zien of de boot op tijd aankomt en vertrekt.

Website van de Maand 
Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand krijgen, bovenin de Links-pagina, samen met een bericht zoals dit op de eerste van de maand en vermelding in alle Nieuwsbrieven van PA die in die maand (naar meer dan 1000 abonnees) worden verstuurd. Website van de Maand plaatsing kost € 75,-- en daarmee brengt u uw website onder de aandacht van een groot publiek. Is de positie WvdM niet geclaimd door een externe website dan kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. Aanbevelingen zijn welkom, meld ze graag via de Contact-pagina.

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.
Voor een van de komende maanden kunt u uw website hier aanmelden.

⇒ klik hier voor alle Websites van de Maand op een rij (vanaf januari 2010) en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites.

⇒ bekijk hier de Website van de vorige Maand

  • Kijk ook op Ameland Vandaag, het YouTube-kanaal van PA en meld uw website aan als sponsor van een filmpje. Dat kan al voor € 15,00. U komt op Ameland Vandaag via de grote banner hieronder en de kleine banner hiernaast, in de rechter kolom.
  • Abonneren op Ameland Vandaag kan zonder kosten. Meteen doen, dan mist u geen Ameland-filmpje meer.
  • Schrijf in op een van de Media Pakketten van Persbureau Ameland en word ook Website van de Maand met uw website.


Ameland Vandaag


Twitter

 
Vraag en Aanbod Ameland

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?