Website van de Maand januari 2014

HOLLUM – Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige. In de maand januari is de website van

Gemistgemist Website van de Maand. 

Komt Ameland weer eens op televisie, doet er weer eens een Amelander mee aan een programma, speelt er een serie op het eiland en heb je de uitzending gemist, dan kun je via GemistGemist.nl het programma op een later tijdstip bekijken. Zo hoef je niets te missen. Daarom heet de website ook dubbel gemist: GemistGemist. De publieke zenders en de commerciële zenders zijn er allemaal te vinden. Van Journaal, Nederland in beweging tot Ik Hou van Holland is er te vinden.

Website van de Maand 

Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand huren, bovenin de Links-pagina. Website van de Maand plaatsing kost € 55,– voor een maand en daarmee brengt u uw website onder de aandacht van een groot publiek. Tussendoor kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. Aanbevelingen zijn welkom.

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.

Voor 2014 kunt u uw website nog aanmelden.

>>> klik hier voor alle Websites van de Maand op een rij 

en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites.

>>> bekijk hier de Website van de vorige Maand

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *