Website van de Maand februari 2015

HOLLUM – Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige. In de maand februari is de website van

Ameland Voor Mekaar Website van de Maand. 

Op 1 januari 2015 is de zorg in Nederland veranderd. Dit betekent dat voor vele particulieren het recht op huishoudelijke hulp via de gemeente is vervallen.

Dit heeft 
Anouska Grevinga en Dolinda de Jong doen besluiten om Stichting Ameland Voor Mekaar op te richten. Hierbij koppelen we Amelanders aan elkaar en helpt de één de ander in de huishouding. Zo helpen de eilanders "mekaar".

Voor Mekaar is een stichting die particuliere huishoudelijke hulp levert op bemiddelingsbasis. Via Voor Mekaar kunt u huishoudelijke hulp aanvragen zonder indicatie, met andere woorden iedereen kan gebruik maken van deze diensten. Ons werkgebied is heel Ameland. Ga voor meer informatie en aanmelden naar de website van ameland-voormekaar.nl.

Website van de Maand 

Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand huren, bovenin de Links-pagina. Website van de Maand plaatsing kost € 75,– voor een maand en daarmee breng je jouw website onder de aandacht van een groot publiek. Tussendoor kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. Aanbevelingen zijn welkom.

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.

Voor een van de komende maanden van 2015 kunt u uw website hier aanmelden.

klik hier voor alle Websites van de Maand op een rij 

en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites.

⇒ bekijk hier de Website van de vorige Maand

Ameland Actueel

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *