Website van de Maand februari 2011

HOLLUM – Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige, informatieve en nuttige. In de maand februari is een website met vakantieaccommodaties de Website van de Maand .    

Op de website Amelandhuis.nl staan drie vijfsterren bungalows: Achter ’t Duun,  Veldkei en De Wielewaal. Het zijn vakantiehuizen voor vier-, vijf- en zes personen aan het Engelsmanhiem en het Jan Roepespad in Hollum. De bungalows liggen vlakbij de duinen en op loopafstand van de golfbaan.

Kijk voor meer informatie op de

Website van de Maand  zelf.


 


Website van de Maand

Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand huren, bovenin de Links-pagina. Hierbij is tevens inbegrepen een verwijzing via het Ameland Nieuws.

Website van de Maand plaatsing kost € 25,– voor een maand en daarmee brengt u uw website onder de aandacht van een groot publiek.

Tussendoor kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. Aanbevelingen zijn welkom.

De maanden maart, april en mei 2011 zijn al gereserveerd. Voor juni 2011 of volgende maanden kunt u uw website hier aanmelden.

>>> kijk hier voor alle Websites van de Maand op een rij

>>> bekijk hier de Website van de vorige Maand

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *