Website van de Maand december 2016

HOLLUM – Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige, nuttige en informatieve. In de maand december is de website van

Sint.nl Website van de Maand.

De site Sint.nl is niet specifiek een site over Ameland, maar wel een website over een figuur en een feest waar Ameland gek op is. Er staan spelletjes en verhaaltjes op, filmpjes en liedjes, kleurplaten en tips over surprises, informatie over Sinterklaas en Zwarte Piet en tips om een leuk Sinterklaasfeest te organiseren. Ook staat er een duidelijke uitleg over Zwarte Piet op de website met ondermeer uitleg waarom Zwarte Piet zwart is, waarom kleurenpieten niet passen en waarom de politiek en de Verenigde Naties hun handen van Sinterklaas en Zwarte Piet af moet houden. Helder en duidelijk uitgelegd, met hart voor het feest en aandacht voor kinderen. Niemand hoeft zich beledigd te voelen en iedereen zou het moeten lezen.

Website van de Maand 

Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand krijgen, bovenin de Links-pagina, samen met een bericht zoals dit op de eerste van de maand en vermelding in alle Nieuwsbrieven van PA die in die maand (naar bijna 1000 abonnees) worden verstuurd. Website van de Maand plaatsing kost € 75,– en daarmee brengt u uw website onder de aandacht van een groot publiek. Is de positie WvdM niet geclaimd door een externe website dan kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. Aanbevelingen zijn welkom, meld ze graag via de Contact-pagina.

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.

Voor een van de komende maanden van 2017 kunt u uw website hier aanmelden.

⇒ klik hier voor alle 

Websites van de Maand op een rij 

en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites.

⇒ bekijk hier de Website van de vorige Maand

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *