Website van de Maand december 2012

HOLLUM – Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige. In de maand december is de startpagina van Torenlicht

Website van de Maand.

Torenlicht is een linkverzameling van linken naar artikelen over Ameland. De verzameling artikelen en verhalen over Ameland groeit en groeit. Om de artikelen die verschijnen op InfoNu.nl te ordenen en te ontsluiten voor belangstellenden is er een aparte startpagina gemaakt met de titels van de Ameland artikelen, inclusief rubrieken voor niet Amelandse onderwerpen en diversen. Het is een bron van informatie voor geïnteresseerden en voor spreekbeurten en werkstukken.

Kijk voor meer informatie op de Website van de Maand zelf, die ook te vinden is via de oranje Torenlicht-banner.

De link is verder te vinden op de


Links-pagina onder de T van Torenlicht. Website van de Maand 

Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand huren,

bovenin de Links-pagina.

Website van de Maand plaatsing kost € 45,– voor een maand en daarmee brengt u uw website onder de aandacht van een groot publiek. Tussendoor kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. Aanbevelingen zijn welkom.

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.

Voor enkele maanden van 2013 kunt u uw website nog aanmelden.

En wil je weten hoeveel bezoekers zo'n vermelding oplevert? Hou dan de teller van Torenlicht in de gaten. Aan het begin van de eerste december stond die op 345.

>>> klik hier voor alle Websites van de Maand op een rij 

en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites.

>>> bekijk hier de Website van de vorige Maand

Faber Beheer

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *