Website van de Maand – De Afslag

HOLLUM – Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige. In de maand november is de site van De Afslag wonen Website van de Maand. Nog een paar dagen dus. Dan komt er een nieuwe Website van de Maand. Plaats uw website in de kijker en meld hem aan voor Website van de Maand.

De website van De Afslag Wonen in Nes laat de nieuwe winkel van Jenny Kienstra-van der Mark zien, een winkel met fijne tafels, leuke stoelen, mooie kasten en fantastische accessoires. In De Afslag hangen tevens geweldige kunstwerken aan de muur. Op de website van de woonwinkel is het al likkebaarden: in de winkel aan de Reeweg in het centrum van Nes kijk je helemaal je ogen uit. Winkelen en kleur kiezen kan al starten op de website, om de aankoop daarna in de winkel af te ronden.

Kijk voor meer informatie op de Website van de Maand zelf. De link is te vinden op de

Links-pagina onder de D van De Afslag Wonen.

Website van de Maand

Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand huren,

bovenin de Links-pagina.

Website van de Maand plaatsing kost € 45,– voor een maand en daarmee brengt u uw website onder de aandacht van een groot publiek. Tussendoor kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. Aanbevelingen zijn welkom.

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.

Voor de laatste maanden van 2012 en volgende maanden kunt u uw website nog aanmelden.

>>> klik hier voor alle Websites van de Maand op een rij 

en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites.

>>> bekijk hier de Website van de vorige Maand

Faber Beheer

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *