Torenlicht

TorenlichtHOLLUM – De verzameling artikelen en verhalen over Ameland groeit en groeit. Om de artikelen die verschijnen op InfoNu.nl te ordenen en te ontsluiten voor belangstellenden is er een aparte startpagina gemaakt met de titels van de Ameland artikelen, inclusief rubrieken voor niet Amelandse onderwerpen en diversen.

De pagina heet Torenlicht en is te vinden op torenlicht.jouwpagina.nl .

Met het groeien van het aantal artikelen zal ook het torenlicht steeds feller gaan schijnen. Het wordt een vraagbaak voor wie in Ameland is geïnteresseerd, een bron voor werkstukken en spreekbeurten en een handzame ordening van onderwerpen die Amelanders raken.

De startpagina plaatst gesponsorde linken van derden. Voor 10 euro per maand lift u mee op het succes van de Ameland artikelen en staat uw bedrijf en uw product in de schijnwerpers.

Klik op de link of op de foto van de Torenlicht-pagina en verwonder u over de veelheid aan informatie.

Faber Beheer

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *