Website van de Maand april 2014

HOLLUM – Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige. In de maand april is de website van

Waddenpost

Website van de Maand. 

Waddenpost verdient de positie van Website van de Maand omdat het onlangs werd gecertificeerd met Waddengoud. De website van Waddengoud schrijft over "Innovatief verdienmodel waddenpost.nl moet waddengebied ontsluiten." Gedeputeerde Tineke Schokker overhandigde het keurmerk en zij was laaiend enthousiast.

De site vormt een centrale nieuwsvoorziening over het Nederlandse, Duitse en Deense waddengebied in de vorm van artikelen, blogs, gedichten, foto’s en filmpjes over een verscheidenheid aan onderwerpen als het dagelijkse nieuws, natuur, cultuur, sport, eten & drinken, vakantie en wonen & werken.

Iedereen mag zijn bijdrage leveren, van professionals tot liefhebbers van het wad, de zogenaamde ‘Waddenposters’. Om op lange termijn een succes van het platform te maken biedt het platform de mogelijkheid de posters op den duur geld te laten verdienen aan hun bijdrages.

Is het niet mooi: je profileert je eigen bedrijf, vakantiehuis, hobby en je eigen eiland en behalve enthousiaste lezers en kijkers levert het nog geld op ook.

"Het project combineert drie elementen: de liefde voor het waddengebied, plezier aan het schrijven en een boterham verdienen met het publiceren van je publicaties”, aldus Jeanet de Jong, de initiatiefneemster.

Stichting Waddengroep vindt dat Waddenpost het Waddengoud dubbel en dwars heeft verdiend. Bekijk de website van de Maand en … wordt Waddenposter en draag er aan bij. Hoe meer hoe mooier en hoe beter voor het gebied.

Website van de Maand 

Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand huren, bovenin de Links-pagina. Website van de Maand plaatsing kost € 55,– voor een maand en daarmee brengt u uw website onder de aandacht van een groot publiek. Tussendoor kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. Aanbevelingen zijn welkom.

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.

De maand mei is al verzegd maar voor de overige maanden van 2014 kunt u uw website hier aanmelden.

>>> klik hier voor alle Websites van de Maand op een rij 

en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites.

>>> bekijk hier de Website van de vorige Maand

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *