Website van de Maand

HOLLUM – Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige, informatieve en nuttige. In de maand juli is de site van Ameland Foto Website van de Maand .    

AmelandFoto.nl is de website van Jantina Scheltema. De fotografe uit Nes heeft zich gespecialiseerd in een aantal onderwerpen, maar treedt ook buiten dat paadje. Volg haar fotoblog en bekijk haar rubrieken: Baby en Zwanger, Trouwen, Sport, Familie, Water en Reizen. Scheltema reisde zelfs naar Afrika voor een fotoworkshop op locatie.

Kijk voor meer informatie op de Website van de Maand  zelf.

De website van AmelandFoto.nl is ook te vinden via de banner op de links-pagina

 


Website van de Maand

Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand huren, bovenin de Links-pagina. Hierbij is tevens inbegrepen een verwijzing via het Ameland Nieuws. De Website van de Maand staat standaard in de Nieuwsbrief van Persbureau Ameland, die naar meer dan 500 abonnees wordt verstuurd en in de handtekening onder mailberichten van Persbureau Ameland.

Website van de Maand plaatsing kost € 25,– voor een maand en daarmee brengt u uw website onder de aandacht van een groot publiek. Tussendoor kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. Aanbevelingen zijn welkom.

De maanden  augustus, september  en oktober 2011 zijn al gereserveerd. Voor november 2011 of volgende maanden kunt u uw website hier aanmelden.

>>> kijk hier voor alle Websites van de Maand op een rij

>>> bekijk hier de Website van de vorige Maand

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *