Website van de Maand

HOLLUM – Nog een dag en dan volgt er weer een nieuwe Website van de Maand. Wilt u ook veel nieuwe bezoekers op uw website verwelkomen, meldt dan uw website aan als Website van een van de komende Maanden.

Bekijk hier welke maanden nog beschikbaar zijn.

Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige, informatieve en nuttige. In de maand mei is de site van InfoNu Ameland Website van de Maand.

InfoNu is een website met artikelen over allerlei zaken. Wie kan schrijven kan Infoteur worden bij InfoNu. Sjaan fan Ameland, het pseudoniem voor Jeanet de Jong van Persbureau Ameland, heeft zich op het onderwerp Ameland gestort. Zo voor en na ontstaat er een dik dossier met Ameland verhalen. Zoek bij Specials AMELAND of bij Infoteur SjaanFanAmeland en u komt op de Specials over Ameland

Website van de Maand

Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand huren, bovenin de Links-pagina.

Website van de Maand plaatsing kost € 35,– voor een maand en daarmee brengt u uw website onder de aandacht van een groot publiek. Tussendoor kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. Aanbevelingen zijn welkom.

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.

Voor mei 2012 en volgende maanden kunt u uw website hier aanmelden.

>>> kijk hier voor alle Websites van de Maand op een rij

>>> bekijk hier de Website van de vorige Maand

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *