Website van de Maand

HOLLUM – Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige. In de maand februari is de vakantieverblijvenwebsite van de VPVA

Website van de Maand.

De VPVA is de Vereniging van Particuliere Verhuurders Ameland. De VPVA bundelt vakantieaccommodaties op een website, houdt de ontwikkelingen op toeristisch gebied in de gaten, overlegt met de plaatselijke overheid en de toeristenbranche en houdt inloopavonden en een tweejaarlijkse beurs. Op 8 maart 2013 is de derde VPVA-Beurs in de Boeg te Buren.

Kijk voor meer informatie op de Website van de Maand zelf, die ook te vinden is via de VPVA-banner.

De link is verder te vinden op de

Links-pagina onder de V van Vereniging. Website van de Maand 

Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand huren, bovenin de Links-pagina. Website van de Maand plaatsing kost € 50,– voor een maand en daarmee brengt u uw website onder de aandacht van een groot publiek. Tussendoor kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. Aanbevelingen zijn welkom.

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.

Voor enkele maanden van 2013 kunt u uw website nog aanmelden.

>>> klik hier voor alle Websites van de Maand op een rij 

en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites.

>>> bekijk hier de Website van de vorige Maand

InfoNuJeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *