Met je Klas op Kamp

BUREN – Hetty van Rijn van Cursus op Ameland komt met een nieuw boek over Met je Klas op Kamp.

Cursus op Ameland verzorgt diverse cursussen en workshops voor mensen die met onderwijs en schoolklassen op schoolkamp te maken hebben. Cursus op Ameland verzorgt op 21 februari een dag over Stoom afblazen. Op 27 maart volgt een dag speciaal voor invallers op school. Kijk voor informatie over de cursussen op de website van Cursus op Ameland.

In maart verzorgt Van Rijn een lezing voor de Groepsaccommodaties van Ameland over schoolkampen. Met Je Klas Op Kamp is een handboek dat binnenkort verschijnt. Dit boek bevat alles wat je wilt weten over het organiseren en uitvoeren van je schoolkamp. Van het invullen van je dagprogramma, heimwee, tot kinderen die niet kunnen slapen en slecht weer: overal is een oplossing voor en die vind je in dit boek. Zo kun jij zelf ook genieten tijdens de dagen dat je op stap bent met de kinderen. “Omdat ik op Ameland woon kan ik het niet laten daar een speciaal hoofdstuk aan te wijden. Het is een schitterende plek om op kamp te gaan,” schrijft de onderwijzeres. Hetty van Rijn schreef eerder Handboek invallers basisonderwijs.

Neem voor meer informatie contact op met:

Hetty van Rijn

cursusopameland@gmail.com

06 1922 1782

Wie op Ameland zit is ook welkom om even langs te komen:

Tiemen Boelensweg 6

9164 KP Buren

Even bellen van te voren is handig. 

>>> Cursus op Ameland is ook mobiel te vinden op de iPhone app Ameland Actueel en de mobiele website Ameland-actueel.nl >>>zie hier een voorbeeld dat ook op de PC te zien is

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *