Webinar Streekwurk

LEEUWARDEN – Doarpswurk & Streekwurk van Fryslân, en dus ook Streekwurk Waddeneilanden, organiseert een webinar over de mogelijkheden voor Friese eilandinitiatieven. De webinar is op 24 maart. 

Streekwurk: "Het bruist op de eilanden van de initiatieven en ideeën; van groot tot klein. Deze eilandinitiatieven versterken de leefbaarheid op de Friese eilanden. Voor het realiseren van een initiatief is soms geld nodig, soms kunde en soms kennis. Er zijn een aantal nieuwe mogelijkheden binnen het Iepen Mienskipsfûns (IMF) die hierbij kunnen helpen. Daarnaast kan Doarpswurk op verschillende manieren ondersteuning bieden bij het realiseren van initiatieven."

Een webinar vol informatie is online volgen. Op het programma staat onder meer een kennismaking met Doarpswurk & Streekwurk en een toelichting op de (nieuwe) mogelijkheden van het IMF, het Iepen Mienskipsfûns. Een enthousiaste gastspreker vertelt over hoe zij hun initiatief hebben gerealiseerd.  

Wie interesse heeft kan contact opnemen via eilanden@fryslan.frl of bellen met 058 292 58 12.  

Begin maart ontvangt volgt dan een uitnodiging met meer informatie en de mogelijkheid om u aan te melden.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *