Wandelen in Werelderfgoed van Slik & Zand

NES – Op 23 oktober 2021 vindt de lustrumeditie van Tussen Slik & Zand plaats. Het evenement wordt voor de tiende keer georganiseerd. De organisatie van het wandelevenement werkt al jaren samen met de Waddenvereniging om Waddenzee Werelderfgoed onder de aandacht te brengen van een zo groot mogelijk publiek. Vanwege die samenwerking krijgen leden van de Waddenvereniging korting op de inschrijving van Tussen Slik & Zand. Die korting bedraagt maar liefst vijf euro.

Het is een prima reden om te lid te worden van de Waddenvereniging. Voor wie dat nog niet is. 

Wie nu lid wordt van de Waddenvereniging voor €27,- per jaar ontvangt direct €5,00 korting op het inschrijfgeld van Tussen Slik & Zand. Als lid van de Waddenvereniging helpt u mee het waddengebied te beschermen en behouden voor toekomstige generaties, krijgt u 4x per jaar het WADDEN magazine thuis gestuurd, mag u een welkomstcadeau uitzoeken én ontvangt u 20 procent korting op excursies en activiteiten. 

Aanmelden als lid kan via deze link.

Inschrijven voor het wandelevenement Tussen Slik & Zand kan via deze link.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *