Waddenpost in Kerstsfeer

HOLLUM – Waddenpost, het platform voor het hele waddengebeid is in Kerstsfeer. Jij kunt ook je Kerstwens op Waddenpost plaatsen. Het kan zonder kosten en je kunt er meteen je bedrijf, vereniging of vakantiehuisje mee profileren. Inschrijven in Waddenpost is gratis, meedoen aan Waddenpost is gratis en het levert het waddengebied aandacht op.

Waddenpost, laat eens wad van je horen.

Het waddenplatform, ontstaan op Ameland, is nu bijna anderhalf jaar online. Al meer dan 110 Waddenposters dragen regelmatig bij door hun waddenbelevenissen, nieuwtjes en ervaringen op Waddenpost te posten.

Intussen is de website ook vertaald in het Duits, Deens en Engels, zodat ook Duitsers, Denen en mensen die Engels schrijven hun waddenei op Waddenpost kwijt kunnen. Of misschien wil jij je wens wel èn in het Nederlands èn in het Duits plaatsen. Dat kan ook, met een en hetzelfde account.

Schrijf in op Waddenpost en deel je posts op twitter en Facebook! Je bent van harte uitgenodigd. Door posten en delen wordt het platform groot, nog groter dan het nu al is. 

 klik hier om Waddenpost te bezoeken

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *