Waddenpost en Alba-Rose en Huize Pietje

HOLLUM – Waddenpost, het open platform waar je van alles kunt vinden over het gehele waddengebied van Nederland, Duitsland en Denemarken, is de startfase voorbij. De 5000 publicaties over allerhande onderwerpen die de Wadden aangaan worden binnenkort volgemaakt en daarna volgt meer, veel meer. Je treft er nieuws over de Reddingbootdag, agendavermeldingen van de nieuwjaarsduiken op de Waddeneilanden, persoonlijke vakantieverhalen, gedichten over waddenervaringen, foto's van de Kunstmaand, berichten over filmfestivals op de eilanden, nieuws over gasboringen en windmolenparken, filmpjes over de Waddenzee en berichten over oestersafari op het eiland dat Ameland haar vriend noemt. Ook staan er vakantieaccommodaties op en daar ligt een kans voor alle verhuurders in het waddengebied. 

Je kunt ook jouw vakantiehuisje op Waddenpost zetten. Dat kun je zelf doen, door je als Waddenposter te registreren. Zonder kosten plaats je informatie over je bungalow. Niet de bezettingskalender en niet de huurprijzen van alle prijsperioden, maar wel algemene informatie over de accommodatie, leuke details, koddige anekdotes, mooie foto's. Heb je een filmpje, dan kan dat er ook op gezet worden. Het biedt mogelijkheden die door de pioniers onder de verhuurders is ontdekt.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *