WaddenKozijn komt naar Ameland

GRIJPSKERK – WaddenKozijn komt naar Ameland met kunststofkozijnen die tegen de zeelucht kunnen.

René Groeneveld van WaddenKozijn: "Na jarenlange ervaring te hebben opgedaan in Noord Friesland bij een kozijnenfabrikant en ervaring met werk op de eilanden hebben wij de krachten gebundeld door ons te specialiseren in eilandwerk.

Wat onderscheidt ons? Een deskundig advies, zeer ervaren en nette montage, werken met mooie en isolerende kozijnen en  hele scherpe prijzen!

Eiland kwaliteit voor prijzen van de vaste wal.

Door werk slim te combineren kan WaddenKozijn kwalitatief hoogwaardige kunststofkozijnen voor scherpe prijzen leveren en monteren.

Door met meerdere merken te werken hebben we altijd een model dat past bij uw woning en wensen. Zo werken we onder andere met de merken Rehau, Gealan en K-Vision. Allemaal toonaangevende merken die ook modellen hebben die geschikt zijn voor de omstandigheden op de wadden.

Bent u geïnteresseerd? Wij komen binnenkort weer naar Ameland. Maak een vrijblijvende afspraak voor een prijsopgave.

Kijk op www.waddenkozijn.nl of bel 0594-697544."

 

 

– Ingezonden Mededeling – 

 


⇒ WaddenKozijn staat ook in de iPhone app Ameland Actueel en op de mobiele website ameland-actueel.nl

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *